Morten Münster og 140 erhvervsledere på besøg hos KAR+CO

Den 19. juni var 140 erhvervsledere på besøg hos KAR+CO, da vi i samarbejde med Middelfart Erhvervscenter var værter på en ledelsesfaglig temaeftermiddag om, hvordan man kan bruge adfærdsdesign i ledelse.

Morten Münster er forfatter til to bestsellere om adfærdsdesign. En af dem hedder ”Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag”.

”Mennesker i den virkelige verden opfører sig sjældent som de mennesker, vi bygger strategier til. De gør ikke, som vi har planlagt, de skal gøre. Faktisk modarbejder vi menneskets biologi og psykologi, når vi insisterer på, at gode argumenter, brændende platforme, klassisk change management, pjecer, kampagner og fællesmøder er vejen frem…” Citat fra bogen ”Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag”

Adfærdsstrategen, forfatteren, direktøren og bloggeren Morten Münster holdt et underholdende og tankevækkende oplæg om, hvordan mennesker i den virkelige verden træffer beslutninger og vælger adfærd. Morten Münster er mest kendt for bestselleren ”Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag”.

Herunder kan du se billeder fra dagen og læse lidt om adfærdsdesign.

Vil du se eller gense Morten Münsters præsentation så klik her

Vil du se eller gense KAR-filmen om hvordan resultater skabes gennem god ledelsesadfærd og de rigtige kompetencer?

Sådan ser det ud, når 140 erhvervsledere samles til en temaeftermiddag om adfærdsvidenskab og ledelseseffekt med forfatter, foredragsholder og direktør Morten Münster. Arrangører var KAR+CO i samarbejde med Middelfart Erhvervscenter. Efterfølgende blev KAR+COs nye lokaler i Middelfart officielt indviet, da alle fremmødte blev inviteret indenfor til forfriskninger og netværk efter foredraget.

© 2017 KAR+CO • Borupvang 3 • 2750 Ballerup • Fynsvej 9 • 5500 Middelfart • CVR-nummer 36940492
WordPress Image Lightbox