Susanne Gamrath Willumsen

+45 2214 6300
sgw@kar.co.com

Jeg hedder Susanne Gamrath Willumsen og er Associeret Partner i KAR+CO. Siden 2007 har jeg arbejdet med rekruttering, search og assessments. Min grundlæggende erfaring og HR-kompetencer har jeg opbygget gennem 6 ½ år som konsulent hos Mercuri Urval, hvor jeg beskæftigede mig med en bred vifte af HR-ydelser, med særligt fokus på rekruttering.

Med en cand.merc. i strategi og ledelse har jeg mit erhvervsmæssige udgangspunkt fra lederstillinger inden for marketing og salg i både it-, forlags-, service og produktionsvirksomheder.

Jeg har en forretningsmæssigt tilgang og brænder for at arbejde i krydsfeltet mellem HR og forretning. Som rekrutteringsspecialist betragter jeg det, at finde de rigtige mennesker til en given opgave, som afgørende for at nå de forretningsmæssige mål. Jeg oplever det hver gang som et stort privilegium at møde og forstå virksomheden, dens strategi, målsætninger og udfordringer samt kultur og organisation.

Kontakt mig i dag

Mine primære fokusområder i KAR+CO vil være lederrådgivning, rekruttering samt assessments af ledere og nøglepersoner, særligt med fokus på roller inden for salg og marketing.

Ring til mig på +45 22146300 eller send mig en mail på sgw@kar.co.com

Interesseret i at høre mere?

© 2017 KAR+CO • Borupvang 3 • 2750 Ballerup • Fynsvej 9 • 5500 Middelfart • CVR-nummer 36940492
WordPress Image Lightbox