KAR+CO INVITERER TIL Eftermiddagsmøde
MED Daniel Ofman

DANIEL OFMAN – FORFATTER OG OPFINDER AF KERNEKVADRANTEN®

Daniel Ofman er manden bag konceptet Kernekvadranten®, der bruges af flere og flere danske virksomheder til f.eks. lederudvikling . Kom og hør hans bud på, hvordan du også skaber resultater gennem kommitment og entusiasme i organisationen.

Daniels Ofmans tankegang og forfatterskab har tilført en ny dimension i KAR+COs arbejde med organisatorisk udvikling og ledelsesudvikling. Vi har integreret bl.a. Kernekvadranten® i en del af vores arbejde og hos mange af vores kunder – med stor succes. Styrken i Kernekvadranten® er på én og samme tid enkelheden i værktøjet og dybden i filosofien. Et andet vigtigt aspekt er dens mange anvendelsesmuligheder i forbindelse med styrkebaseret udvikling af individer, teams og organisationer – ja endda af hele organisationskulturen.

Vi vil, som eksklusiv partner til Daniel Ofman i Danmark, gerne give vores kunder og netværk en mulighed for at møde manden bag konceptet og bøgerne. Så kom og brug en eftermiddag i selskab med Daniel Ofman og bliv inspireret til, hvordan hans tankegang og modeller kan hjælpe din organisation i alle udviklingsprocesser, der involverer mennesker.

Deltagelse er gratis for alle inviterede. Da vi af erfaring ved, at der bliver rift om pladserne, vil vi tillade os at opkræve et ”no show” gebyr på DKK 500 ved udeblivelse uden rettidig framelding (senest d. 27. september 2019).

Se programmet og reserver din plads med det samme her:

Daniel Ofman

Om Kernekvadranten® :

Mange danske virksomheder bruger det allerede til at få indsigt i og anvende organisationens Kernekvaliteter. Tilmeld dig, hvis du også vil skabe mere effektiv og styrkebaseret udvikling i din organisation.

Video om Kernekvadranten®

Tryk på Kernekvadranten® herunder for at afspille videoen om Kernekvadranten®.

KERNEKVADRANTEN
Eftermiddagsmøde

Hos KAR+CO Leadership Consulting & Search,
Fynsvej 9, 5500 Middelfart
d. 1. oktober 2019 kl. 13.00 – 16.00.

Program

13.00 Ankomst

Ankomst og let frokostanretning

13.20 Velkomst

Ved KAR+CO

13.30 KERNEKVADRANTEN – Filosofien, modellen og tankegangen bag

Ved Daniel Ofman

14.45 Kaffepause

15.00 Spørgsmål & dialog

Ved Daniel Ofman

15.30 Videre med KERNEKVADRANTEN – eksempler på anvendelsesmuligheder

Ved KAR+CO

15.50 Afslutning og netværk

Arrangementet er målrettet inviterede ledere samt HR-ansvarlige, og denne invitation er derfor personlig. Arrangementet er gratis for inviterede. Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter Først-til-mølle-princippet.
(NO-SHOW Gebyr: 500 kr.ved udeblivelse uden rettidig framelding (senest d. 27. september 2019).)

Om bogen “Kernekvaliteter”

”Denne bog er meget bemærkelsesværdig. Den er dyb, modig, vedkommende og engageret. Den balancerer på en fin måde imellem det komplekse og det paradoksfyldte. Bogen er både praktisk og teoretisk. Den er konkret og reflekterende. Det er på samme tid en psykologisk orienteret og en virksomhedsorienteret bog. Den ser en virksomhed som noget meningsfyldt. Ja, en virksomhed har en sjæl, er besjælet. Den har nogle opgaver at løse, har en mission, og derfor skal den ledes og udvikles. Hvordan skaber man som leder en organisation, hvor de ansatte tager ansvar for deres eget liv og arbejde, opfører sig ansvarligt som en del af en større helhed, handler ud fra deres egne kernekvaliteter og præsterer det bedste, de har i sig? Det er spørgsmål, som alle ledere må stille sig selv, og det er præcist de spørgsmål, som denne bogs forfatter stiller, og forsøger at give nogle svar på. Det er en fremragende bog. Det er en perle i den meget store mængde af ledelsesbøger, der udgives.”

Steen Hildebrandt, Professor,
Ph. D., Institut for Organisation og Ledelse,
Handelshøjskolen i Århus

Daniel Ofman er ejer af virksomheden Core Qualities International, der arbejder med organisationsudvikling i hele verden og med at udbrede kendskabet til Kernekvadranten gennem certificeringer, foredrag, spil og bogudgivelser. Konceptet og de tilhørende modeller bruges i en lang række lande og er vidt udbredt og anvendt i organisationer og virksomheder bl.a. i Ofmans hjemland Holland. Daniel er bl.a. forfatter til bøgerne: Core Qualities: a Gateway to Human Resources (2001), og efterfølgeren Fancy Meeting Me Here (2007). Seneste bog er Building Commitment and Enthusiasm in Organisations (2015). Daniels bøger er udkommet på 12 sprog.

Om arrangørerne

Om KAR+CO

KAR+CO er en konsulentvirksomhed med fokus på God Ledelse. Vi har kontor i Ballerup og Middelfart, og kontoret i Middelfart er forholdsvist nyt. Vi vil derfor gerne invitere inden for og samtidig bidrage til at formidle viden og skabe dialog om, hvad god og effektiv ledelse er.

KAR+CO leverer strategisk ledelsesrådgivning, ledelses- og organisationsudvikling samt hjælper med at sætte det rigtige hold af ledere via analyse, rekruttering og search. Vi har tilsammen +100 års erfaring i branchen.

Læs om vores ydelser her kar.co.com/vores-ydelser/

Om Middelfart Erhvervscenter

Middelfart Erhvervscenter tilbyder sparring og vejledning til iværksættere samt etablerede virksomheder. Du kan også få råd og vejledning fra vores store netværk af rådgivere og konsulenter.

Vi er samtidig din indgang til en ny verden af viden, netværk, relevante nyheder og ekspertrådgivning.

Vi tilbyder en lang række kurser og arrangementer som er med til at styrke din virksomhed på erhvervsmarkedet.

Læs mere om os på  www.middelfart-erhverv.dk

Vil du gerne kontaktes?

WordPress Image Lightbox