Kristina Krantz Wilkki

+45 6122 3464
kw@kar.co.com

Jeg er drevet af, i tæt samarbejde med forretningsledelsen, at lede og gennemføre kompetence-, kultur- og forretningsforandringer. At være med til at skabe grundlag for at virksomheder bliver mere agile og dermed medvirker til at understøtte den fortsatte kommercielle succes.

Jeg har været ni år hos Nordea, senest som leder af HR for de nordiske enheder i Personal & Commercial and Business Banking. Her var jeg ansvarlig for i tæt samarbejde med topledelsen at sætte den strategiske HR agenda. I den forbindelse har jeg derfor haft stort fokus på HR leverancer omkring automatisering, digitalisering og den deraf følgende kompetencespecialisering i opbygningen af effektive organisationer og teams.

Kontakt mig i dag

I den fortsatte transformation har jeg coachet og understøttet Nordeas seniorledere i de store forandringsprocesser og i at udvikle deres lederskab, så de understøtter høj performance i en kontekst præget af konstant forandring. Mit fokus har især været på performance, diversitet og fortsat læring.

Inden Nordea arbejdede jeg i en årrække med Executive Search.

Min passion for udvikling bunder i min evne og lyst til at facilitere forandringsprocesser, som ikke alene har fokus på de formelle og forretningsmæssige kompetencer, men som samtidig skaber engagerede teams og entusiatiske medarbejdere. Det afgørende er at inddrage medarbejderne tidligt, så ejerskab og engagement er sikret fra begyndelsen.

Mine primære fokusområder i KAR+CO er udvikling af ledere og lederteams samt Executive Search.

Ring til mig på +45 6122 3464. Eller skriv til mig på kw@kar.co.com

Interesseret i at høre mere?

© 2017 KAR+CO • Borupvang 3 • 2750 Ballerup • CVR-nummer 36940492