Teknisk sælger til HF Greentech

El-tekniske løsninger til industrien

Stillingen:
Du får
KAM-ansvar med et særligt ansvar for samarbejdet mellem en top 5 vindmølleproducent, Hans Følsgaard samt de internationale underleverandører, og det bliver din opgave at videreudvikle og vedligeholde samarbejdet, herunder at sikre at alle dele af forretningen fungerer optimalt. Stillingen indebærer derfor også et selvstændigt ansvar for budget, samt opnåelse af de finansielle mål.

Du bliver således en meget central og operativ spiller i relation til både de interne og eksterne samarbejdsrelationer, hvilket bl.a. indebærer en del rejseaktivitet til både kunder, leverandører og kollegerne på de øvrige kontorer i Hans Følsgaard koncernen.

Det tværorganisatoriske samarbejde med Greentech Support og de øvrige afdelinger, vil være en vigtig faktor for opnåelse af succes, og desuden en nødvendighed for at tilsikre optimal udnyttelse af de forretnings- og udviklingsmæssige muligheder.

Så selv om jobbet langt hen ad vejen er et ”hands on”/operativt internationalt orienteret salgsjob, er det strategiske og langsigtede arbejde også af stor betydning, for at kunne udvikle og styrke samarbejdet med hele viften af relevante interessenter.

Kunde- og leverandørpleje med et kontinuert fokus på forventningsafstemning og kundetilfredshed vil være nogle af de værkstøjer, hvorved du sikrer de bedste nye forretningsmæssige tiltag, og at Hans Følsgaard altid vil være en naturlig partner for kunderne.

Din profil og baggrund:
Du har erfaring med salg af tekniske løsninger til industrien, og det vil være en yderligere fordel – men ikke et krav – hvis du har erfaring med salg til vindmølleindustrien og/eller den bæredygtige energisektor generelt. Du har en stærk kommerciel indsigt og forståelse, i kombination med en solid og bred teknisk indsigt. Du har dokumenteret erfaring med teknisk løsningssalg, og arbejder meget selvstændigt med et stort personligt engagement, der gør at du trives både på det danske og det internationale marked.

Du kommer derfor forventeligt fra en tilsvarende stilling, eller fra direkte relaterede brancher med salg af tekniske løsninger og services. Du er en proaktiv, salgsdrevet og operationelt agerende profil.

Salgs- og kundeudvikling motiverer dig, og du er selv en motiverende, energisk og nysgerrig person, der kan ”tænke ud af boksen” og kan identificere nye ideer og muligheder, som du i et tæt samarbejde med de øvrige parter – interne som eksterne – også kan få styret i mål.

Du arbejder ubesværet med større datamængder, og kan skabe og bevare overblikket også når tingene spidser til.

Du arbejder målrettet, struktureret og er god til at kommunikere, herunder også på engelsk i skrift og tale. Da mange opgaver vil være internationale, er engelsk på forhandlingsniveau et must.

Du tilbydes:
En meget selvstændig og spændende stilling med særdeles gode udviklingsmuligheder, hvor du bliver en del af Hans Følsgaards Greentech team i Ry.  En særdeles veletableret og solid internationalt arbejdende virksomhed med korte beslutningsveje og en indarbejdet filosofi om at det skal være sjovt at gå på arbejde – også selv om der er travlt og der stilles høje krav.

Et centralt job i en virksomhed hvor du i den grad kan være med til at præge udviklingen og med særdeles gode personlige og faglige udviklingsmuligheder, i en spændende, nytænkende og internationalt orienteret vækstvirksomhed.

Dertil kommer naturligvis en lønpakke, der afspejler stillingens indhold.

Yderligere information 
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Kim Overgaard Schlichting, KAR+CO, tlf. +45 4043 3090.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytteknappen til højre mærket "Søg stillingen".

Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen bedes du derfor kontakte KAR+CO.


Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.