Skarp kommerciel jurist til ledende sportsmedie-selskab

 
Jobbet 
En spændende og central position, med en international berøringsflade, i en førende og succesfuld medievirksomhed med meget engagerede og dedikerede medarbejdere. 
 
Din primære opgaver bliver at forhandle en bred vifte af rettighedskontrakter, i tæt samarbejde med dine kommercielle kollegaer, samt videndele med og assistere dine kolleager i Norden. 
 
Du bliver ansvarlig for at forhandle de bedst mulige aftaler på lokale og internationale sportsbegivenheder, som gruppen årligt udbyder på tv-kanaler og digitale platforme.  
 
Stort set alle aftaler og kommunikation foregår på engelsk. 
 
Det meste arbejde klares fra kontoret i Jenagade på Amager. Der vil være enkelte rejsedage, hovedsageligt til Nordic Entertainments hovedkontoret i Stockholm. Arbejdet kan tilrettelægges fleksibelt. 
 
 
Din baggrund 
Du er uddannet jurist / cand.merc.jur og har minimum 4-5 års relevant erfaring inden for international kontraktret og har praktisk erfaring med kontraktforhandlinger. Kendskab til håndtering af rettigheder og måske endda medieret er ikke et krav, men vil naturligvis være en fordel. 
 
Du kommer enten fra et advokatfirma, hvor du har været ansvarlig for direkte klient og modpart-håndtering. Eller du sidder i dag i en virksomhed, hvor dit ansvarsområde særligt dækker international kontraktforhandling og dialog.  
 
Det er vigtigt, at du med stor energi, godt humør, empati og kommerciel indsigt, trives med en travl og foranderlig hverdag. Du skal kunne arbejde selvstændigt og tage ansvar, men også indgå i samarbejder på tværs af teams , fag- og landegrænser. Du skal kunne favne både mindre lokale sager og store internationale forhandlinger og gerne være nysgerrig og handlekraftig af natur. 
 
Det er ikke et krav, at du er vild med sport, men en vis baggrundsviden om sport vil gøre arbejdet lettere. Og samtidig er det også nemmere at deltage i dine kollegaers engagement omkring produktet.  
 
Du skal naturligvis kunne flydende engelsk i skrift og tale. 
 
Du tilbydes en spændende og central position med en international berøringsflade. Du vil blive en del af et ambitiøst mindre legal team, som sætter sparring, videndeling og god humor højt. Sports legal teamet støttes op af et større Nordisk legal team på tværs af virksomheden. 
 
Du får mulighed for at være med til at udvikle forretningen, og din indsats afspejles direkte i den daglige drift. 
 
Du vil få en god introduktion til rollen og mulighed for at overtage ansvaret glidende i takt med, at dine kompetencer indenfor sportsrettigheder udvikles.  
 
Yderligere information  
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Christian Bonde fra KAR+CO på telefon 4027 5900.  
 
Ansøgning og ansøgningsfrist  
Ansøgninger behandles løbende som vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stillingen".  
 
Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen bedes du derfor kontakte KAR+CO.  
 
Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.