Lead Back-end developer

Dataopsamling i åbne standarder 
 
Projektledelse og udvikling 
Du skal tage lead på at udvikle og videreudvikle KeepFocus’ back-end systemer! 
 
Dette gør du sammen med et team af dygtige, erfarne, dedikerede og højt motiverede kolleger, der alle brænder for deres job. 
 
Back-end systemerne skal sikrer, at KeepFocus’ løsninger kan indsamle store mængder af komplekse data i åbne standarder og normalisere disse data. 
 
Hermed vil du skulle deltage i alt fra analyse og design til programmering og implementering, herunder sikre et tæt samarbejde omkring den samlede arkitektur. 
 
Der arbejdes efter en projektmodel, hvor projektteamet i høj grad involveres i planlægningen af projektet. Du vil derfor løbende skulle afdække og specificere behov og krav ved de enkelte projekter og efterfølgende udarbejde løsningsforslag og implementere disse. 
 
Ligeledes har du, som en del af teamet, frihed til at vælge de tools og frameworks, I vurderer bedst egnede til projektet. 
 
Du brænder for det du laver! 
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på bachelor- eller kandidatniveau, men vigtigst er det naturligvis, at du er en hamrende dygtig back-end udvikler. 
 
Vi forventer, at du har god forståelse for webteknologi og gerne en solid erfaring med functionel programming. Teamet udvikler i dag i Elixir og Ruby on Rails, men det er ikke væsentligt at du har erfaring med dette.
 
Du har fingeren på pulsen og kan sætte en retning for udviklingsteamet. Du har nogle års erfaring med back-end udvikling, og du er bevidst om, at du har en masse at byde på og ønsker at være blandt de bedste.
 
Du bliver et naturligt bindeled imellem back-end udvikling og resten af forretningen. Det er derfor vigtigt, at du kan nuancere problemstillinger og formidle et teknisk budskab, så enhver kan forstå det. 
 
Du brænder for det, du laver, i en grad så dine omgivelser kan mærke det, og du har lyst og evne til at samarbejde med andre faggrupper. Samtidig er du ikke bange for at udfordre andres meninger, men gør det på en venlig og velargumenteret måde.
 
Vi tilbyder 
 • Arbejde med prisvindende webløsninger 
 • Arbejde med den sidste nye teknologi 
 • Et stærkt team 
 • Mindre virksomhed, der ikke arbejder så ”corporate” 
 • Videnstung virksomhed med teknisk fokus 
 • Frihed i arbejdsform og arbejdsmåde 
 • Mulighed for at præge hele løsningen  
 • Fleksibilitet i arbejdstid og arbejdssted 
 • Mindre virksomhed, der er en del af en tysk koncern – mulighed for internationalt arbejde 
 • Samarbejde med/om datacenter i Tyskland 
 • Være med til at gøre en forskel ved at stoppe spild af ressourcer 
 • Top-notch espresso eller økologisk the, hvis du er mere til det. 
Yderligere information  
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Casper Mejsen fra KAR+CO på telefon 2279 9925. 
 
Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende som vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stillingen". 
 
Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen bedes du derfor kontakte KAR+CO. 
 
Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.