Operativ Salgsdirektør

Potentiel del-/medejer inden for et år
Som ny salgsdirektør bliver du overordnet ansvarlig for det samlede salg. Herunder videreudvikling af de eksisterende distributører, kunder, samarbejdspartnere og etablering af nye distributører og markeder. Efter en grundig introduktion og oplæring bliver du successivt ansvarlig for salget – og får dermed primærkontakten til og ansvaret for de nuværende og kommende danske og internationale distributører og forhandlere. 
 
Du får således det overordnede forretnings- og ledelsesmæssige salgsansvar, der også indebærer en tæt kontakt med de eksterne partnere indenfor produktion og underleverancer. 
 
Du har erfaring med internationalt salg, meget gerne fra en BtB virksomhed med projektsalg til interessenter inden for bygge og anlægssektoren. Gerne i kombination med en relevant salgs-/ledelsesuddannelse og en særdeles god forretningsmæssig forståelse. Har du også flair for design, grafik og teknologi vil det være en yderligere fordel. 
 
Du arbejder selvstændigt, struktureret, målrettet og er en openminded praktiker. 
 
Du forventes at beherske dansk og engelsk i skrift og tale og evt. tysk. 
 
Som person er du positiv og tillidsvækkende, energisk og salgsorienteret, og du har potentialet til at blive en god leder i en mindre vækstvirksomhed.  
 
Out-sider tilbyder dig en bredt favnende og nyoprettede stilling i et kreativt og spændende miljø med store personlige og faglige udviklingsmuligheder, hvor du kan bringe din erfaring og viden i spil og medvirke til virksomhedens udvikling. 
 
Et uformelt, varieret og til tider hektisk miljø, hvor du bliver en meget væsentlig spiller i processen med at videreføre og udbygge forretningen. Du indgår i et professionelt og engageret team bestående af pt. 6 medarbejdere med spidskompetencer indenfor salg, logistik, marketing, udvikling, design og teknologi. 
 
Dertil kommer en gagepakke med en god fast løn + pension + bonus + bilordning. 
Det er virksomhedens klare ønske at du, efter en indkøringsfase, får mulighed for et del-/medejerskab og successivt vil overtage et større ledelsesansvar. 
 
Yderligere information  
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Kim Overgaard Schlichting, KAR+CO, tlf. +45 4043 3090. 
 
Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgninger behandles løbende. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stillingen". 
 
Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen bedes du derfor kontakte KAR+CO. 
 
Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.