Salgschef

Salg af tekniske løsninger og managed services 
 
Forretningsudvikling, salgsledelse og personligt salg 
Som salgschef hos Kyocera Document Solutions Danmark A/S, vil du få det samlede ansvar for virksomhedens salg af løsninger og services i hele Danmark. Salgsafdelingen består af 6 dedikerede medarbejdere, og kunderne er både forhandlere og slutkunder. 
 
Du vil få ansvar for at planlægge og eksekvere en ambitiøs vækstplan, der indeholder fastholdelse og udbygning af eksisterende kunder, samt tiltrækning af nye partnere og slutkunder. Du skal løbende sørge for at dine medarbejdere er motiverede, og at salgsafdelingen har det rette kompetence- og aktivitetsniveau for at nå målene. 
 
Som leder går du forrest og sikrer, at alle har en fælles opfattelse af go-to-market strategien for det danske marked. Du er selv aktiv i salget, og har ansvar for en række udvalgte kunder, så du hele tiden er opdateret på, hvad der sker i markedet og kan omsætte strategien til konkrete handlinger sammen med dit team. 
 
Du agerer aktiv sparringpartner i ledergruppen, og driver forretningsudvikling sammen med den danske General Manager (GM), der også har det nordiske ansvar. Når han er ude at rejse, er du hans naturlige stedfortræder, og kan sparre med ledergruppen og træffe forretningsmæssige beslutninger. 
 
Din profil og baggrund 
Udover dit store engagement og drive, har du solid erfaring med salg og salgsledelse, formodentlig fra IT branchen eller brancher med tekniske produkter med et tilhørende salg af services. Det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring med både direkte og indirekte salg. 
 
Du tænker både strategisk, taktisk og operationelt, og du agerer proaktivt både i forhold til kunder, partnere og kollegaer. Du kan håndværket indenfor salgsledelse, og begreber som budgetlægning, opfølgning, forecasting, businessplanning og handlingsplaner er en del af din hverdag, samtidig med at du er en motiverende og begejstrende salgschef.  
 
Forretningsudvikling falder dig naturligt, og du evner at finde nye veje til målet og skabe attraktive koncepter for både nye og eksisterende kunder og forhandlere. Du er en stærk kommunikator med et højt drive og en stor ansvarsfølelse, så virksomheden når de opstillede mål.  
 
Du har sandsynligvis en teoretisk uddannelse, der gør dig i stand til at analysere tal og sammenhænge, så du kan træffe kvalificerede beslutninger så tæt på kunderne som muligt, og sikre rettidig handling – baseret på en høj moral og etik i forhold til virksomhedens værdigrundlag. 
 
Du tilbydes… 
  • En spændende stilling med særdeles gode udviklingsmuligheder 
  • At være en del af en dynamisk og engageret ledergruppe 
  • Et job med stor frihedsgrad i en virksomhed med korte beslutningsveje 
  • Et job i en solid international koncern med gode karrieremuligheder 
  • Et job i en højteknologisk virksomhed 
  • Et centralt job i en virksomhed hvor du kan være med til at præge udviklingen 
Yderligere information  
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Hans-Erik Schou fra KAR+CO på telefon 4240 4488. 
 
Ansøgning og ansøgningsfrist 
Ansøgninger behandles løbende som vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stillingen". 
 
Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen bedes du derfor kontakte KAR+CO. 
 
Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.