Business Controller

Vil du arbejde for en internationalt anerkendt virksomhed i vækst?
  
Økonomisk opfølgning, sparring og controlling af projekter, lager og produktion  
 
Har du styr på de regnskabsmæssige grunddiscipliner? Har du lyst til at arbejde i en projektorienteret produktionsvirksomhed med et stærkt globalt brand? Og vil du have indflydelse på den fantastisk spændende udvikling virksomheden er inde i, med fokus på nye forretningsområder, fabriksudvidelse m.v.? Vi tilbyder et udfordrende og varieret job som Business Controller i hovedkvarteret hos X-Yachts; en dansk, privatejet virksomhed med datterselskab i Polen.  
 
Du bliver en vigtig medspiller i et økonomiteam på i alt fire personer, med reference til økonomichefen. Opgavefordelingen i afdelingen afhænger også af den nye controllers erfaring, motivation og kompetencer, men de primære opgaver, som controlleren forventes at få eget ansvar for med tiden, er beskrevet herunder:  
 
Controlling- og økonomisk opfølgning på produktions- og lagerområdet både i Danmark og Polen: 
  • Opfølgning på projekternes økonomi, færdiggørelsesgrader, igangværende arbejder, timeforbrug m.v.  
  • Lagerkontroller 
  • Sparring med økonomichef, produktionsdirektør, Produktionschef (Polen, primært via tlf. og mail) og CEO vedr. udviklingen  
  • Udarbejdelse af for- og efterkalkuler på projekter samt opfølgning  
  • Dækningsbidragskontroller, Fixed costs kontroller m.v. 
Endvidere:  
  • Deltagelse i månedsafslutning, rapportering til moderselskab, budget- og estimatprocedurer, budgetlægning og budgetopfølgning 
  • Fremskaffelse, analyse og kommunikation af nøgletal i øvrigt til brug for forretningsudvikling  
Du er uddannet cand.merc., HD(R) eller tilsvarende uddannelse med fokus på regnskab / økonomi. Måske har du nogle års erfaring fra revision, men har valgt at bevæge dig ud i en produktionsvirksomhed i stedet for. Eller også har du flere års erfaring med regnskabs-, rapporterings- og controllingopgaver fra en virksomhed. Vi ser gerne, at du har erfaring fra en virksomhed med produktion eller projekter. Du er en habil bruger af såvel ERP-systemer, som databaser og Excel.   
 
Vil du 
Have indflydelse på driften via dit arbejde? Bidrage med at skabe forbedret overblik og beslutningsgrundlag til ledelsen? Arbejde for et af verdens mest kendte brands inden for sin kategori? Have dedikerede og dygtige kolleger? Levere grundigt bearbejdede tal til tiden?  
 
Så send os en ansøgning her og kontakt os gerne, hvis du vil vide mere.  
 
Yderligere information  
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Betina Bay Frandsen fra KAR+CO på telefon 2546 6441. 
 
Ansøgning og ansøgningsfrist 
Vi behandler ansøgninger løbende. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stillingen". 
 
Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen bedes du derfor kontakte KAR+CO. 
 
Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.