Salgschef

Salg af tekniske løsninger 
 
Forretningsudvikling, salgsledelse og personligt salg 
Salgschefen i KeepFokus A/S vil få ansvaret for virksomhedens salg af tekniske løsninger i hele landet samt medansvar for markedsføring og kommunikation af virksomhedens ydelser. Salget har et særligt fokus rettet mod boligsektoren og herefter industrien og kommuner. 
 
Du vil få det ledelsesmæssige ansvar for virksomhedens salgsorganisation der snart vil bestå af 8 sælgere/energikonsulenter. En salgsorganisation der vil udvikles de kommende år i forhold til virksomhedens udvikling og vækst. Sammen med sælgerne skal du fastholde og udvikle eksisterende kunder, samt sikre tilgang og vækst af nye kunder i forhold til virksomhedens store ambitioner og meget store markedspotentiale. 
 
Opgaven bliver dermed en vekslen mellem forretningsudvikling, salgsledelse/coaching og personligt salg. 
 
Spillende træner med teknisk flair 
Du har en solid erfaring med salg og salgsledelse og har formentlig hentet din erfaring gennem løsningssalg til boligsektoren. Det er vigtigt, at du er teknisk velfunderet og har en stor forståelse for IT-løsninger. Din tekniske viden kan du have opnået gennem uddannelse eller erfaring. 
 
Du er en dygtig og engageret sælger samt en motiverende og begejstrende salgschef. Du anvender helst din tid hos dine kunder, men motiveres også af forretningsudvikling og af at arbejde aktivt sammen med en ledergruppe. 
 
Du ved hvordan man skaber den stærkeste salgsorganisation og evner at implementere nye tiltag og værktøjer. 
 
Som person er du en stærk kommunikator, du har et højt drive og en stor ansvarsfølelse. Du drives af at præstere og nå de givne mål. Du tænker visionært, strategisk og operationelt og har en høj grad af forretningsforståelse.  
 
I forbindelse med besættelse af denne stilling vil virksomheden etablere et salgs- og servicekontor i København. Det er tanken, at du skal lede dette og arbejde ud herfra. 
 
Du tilbydes… 
  • En mulighed for at gøre en forskel med at stoppe spild af ressourcer 
  • En nyoprettet funktion som du kan præge 
  • Være en del af ledergruppen 
  • En funktion hvor du er med til at opbygge og udvikle et funktionsområde 
  • Et job med stor frihedsgrad til selv at præge jobbet 
  • Et job i en uformel virksomhed med korte beslutningsveje 
  • En spændende virksomhed med et kæmpe potentiale og som er ejet af en tysk koncern 
  • Et job i en innovativ virksomhed med stor forandringsparathed 
  • Et job i en meget ambitiøs virksomhed 
  • En virksomhed der gør en forskel. 
 
Yderligere information  
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Casper Mejsen fra KAR+CO på telefon 2279 9925. 
 
Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende som vi modtager dem. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at benytte knappen til højre mærket "Søg stillingen". 
 
Med henvisning til de nye persondataregler modtages ansøgningen KUN via systemet. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen bedes du derfor kontakte KAR+CO. 
 
Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.