Salgskonsulent

Har du teknisk flair, erfaring fra en salgsrolle, stort drive og lyst til udfordringer? Så er virksomheden klar til at uddanne og udvikle dig, så du kan skabe succes i jobbet.  
 
Salg & rådgivning 
Som salgskonsulent refererer du til salgs- og marketingchefen, og du bliver en del af et stærkt salgsteam med 8 kolleger. Du får ansvaret for salg af måleudstyr til industrivirksomheder, fødevareproducenter, pharma og VVS i dit eget distrikt som omfatter Fyn og Jylland. Du har din hverdag på kontoret i Smørum, som en del af salgsteamet, og du skal forvente at være ude hos nuværende og potentielle kunder 2-4 dage om måneden. 
 
I din hverdag er du opsøgende og proaktiv, og du samarbejder med både kunderne, marketingfunktionen og selvfølgelig også dine kolleger i teamet.  
 
Virksomheden sørger for et grundigt introduktionsforløb, så du er klædt godt på til opgaven – både når det gælder kunder, produkter, salgsteknik og systemer. Du har også til enhver tid god backup fra dine erfarne kolleger i teamet. 
 
Positiv holdspiller med stor energi og gode salgsevner 
Du har en teknisk interesse og erfaring fra en rolle med salg af tekniske produkter eller serviceydelser. Du har lyst til at udvikle dig som sælger og mod på at varetage det samlede ansvar for salg til virksomheder på Fyn og i Jylland. 
 
Som person er du positiv, engageret og proaktiv, og du elsker at opnå resultater og har et stort drive. Du har gode kommunikationsevner og er god til at lytte og til at stille de rigtige spørgsmål. Du taler og skriver et fejlfrit dansk og bruger pc’en som dit daglige værktøj. 
 
Yderligere information  
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Susanne Gamrath Willumsen hos KAR+CO på telefon 22 14 63 00. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig  
Lyder jobbet som noget for dig, så send os din ansøgning med CV så hurtigt som muligt. Vi behandler ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem – og glæder os til at høre fra dig.  
Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.