Hans-Erik Schou

+45 4240 4488
hes@kar.co.com

Jeg hedder Hans-Erik Schou og er partner i KAR+CO. Jeg har mere end 20 års ledelseserfaring fra både danske og multinationale virksomheder, primært indenfor IT og netværk (peer to peer). Jeg har erfaring med ledelse af salg- og marketingfunktioner samt generel strategisk ledelse. Jeg har været aktivt involveret i forandringsprojekter, fusioner, organisationstilpasninger samt talentudvikling i både en topidrætsklub og erhvervslivet.

Ledelse og udvikling af organisationer og mennesker, er en passion for mig. Jeg har oplevet effekten af hvordan god ledelse kan skabe markante resultater og få medarbejdere til at vokse både professionelt og personligt. Med KAR modellen tager jeg udgangspunkt i de enkelte lederes og virksomheders målsætninger og udfordringer, og bidrager sammen med mine kolleger, til at målene nås, samtidig med at forandringsprocesser implementeres og forankres.

Kontakt mig i dag

Jeg tager udgangspunkt i virksomhedens aktuelle situation herunder marked, strategi, målsætninger og udfordringer, og tilfører egen erfaring og uddannelse, for at kunne give den bedst mulige rådgivning og sparring.

Mine primære fokusområder i KAR+CO er lederrådgivning, og rekruttering af ledere og specialister. Mine kunders succes er min succes.

Interesseret i at høre mere?

© 2017 KAR+CO • Borupvang 3 • 2750 Ballerup • CVR-nummer 36940492