Casper Mejsen

+45 2279 9925
cm@kar.co.com

Jeg hedder Casper Mejsen og er partner i KAR+CO. Jeg arbejder til dagligt ud fra vores kontor i Middelfart, hvorfra jeg rådgiver virksomheder i Jylland og på Fyn.

Jeg har i mit arbejdsliv haft fokus på ledelse, udvikling af ledere og at hjælpe organisationer med at skabe bedre resultater. Jeg har mit afsæt som linjeofficer i Hæren, hvor jeg gennem en årrække har beklædt lederjob i Danmark og under internationale operationer. Herefter har jeg arbejdet som HR Manager og HR-direktør i en stor dansk virksomhed, hvilket har givet mig en bred erfaring med de fleste facetter inden for HR samt med at arbejde på tværs i en stor organisation. Senest har jeg gennem mere end fjorten år arbejdet som konsulent ved Mercuri Urval, hvor mine primære opgaver har været rekruttering og search af ledere og direktører samt udvikling af lederteams.

Kontakt mig i dag

Mit fokus er at opnå et tæt samarbejde med og en stærk relation til de virksomheder, jeg arbejder sammen med. Herved sikres det gode kendskab til virksomhedens forretning, succeskriterier, kultur og arbejdsgange, der efter min overbevisning er en forudsætning for at blive en resultatskabende samarbejdspartner.

Mit primære arbejdsområde i KAR+CO er udvikling af lederteams og rekruttering/search af ledere og direktører.

Ring til mig på +45 2279 9925 eller send mig en mail på cm@kar.co.com

Interesseret i at høre mere?

© 2017 KAR+CO • Borupvang 3 • 2750 Ballerup • Fynsvej 9 • 5500 Middelfart • CVR-nummer 36940492
WordPress Image Lightbox