Allan Drost

+45 9115 0274
ad@kar.co.com

Jeg hedder Allan Drost og har været ansat i KAR+CO siden begyndelsen af 2020. Med udgangspunkt i en solid forretningsforståelse, hjælper jeg ledere og andre nøglepersoner med at udvikle god ledelse

Det sker for mit vedkommende primært i form af rekruttering og search af de profiler, som kan understøtte de ambitioner, ledelsen og ejerne fremadrettet har for forretningen. Herudover arbejder jeg med at understøtte udviklingsprocesser inden for ledercoaching og -sparring samt organisationsudvikling mere bredt.

Kontakt mig i dag

Jeg drives af at understøtte mine kunders fremtidige succes ved at skabe det perfekte match mellem virksomhedens behov nu og fremadrettet og så den person, som med det rette mix af faglighed, personlighed og drive kan hjælpe til at realisere de ønskede resultater.

Værdien i mit arbejde bliver tydeligere, desto bedre jeg lærer virksomheden at kende – jeg sætter derfor en ære i at pleje mine relationer med et langvarigt samarbejde til følge, et samarbejde som kommer begge parter til glæde og gavn.

Kontakt mig på +45 9115 0274 eller mail ad@kar.co.com

Interesseret i at høre mere?

© 2017 KAR+CO • Borupvang 3 • 2750 Ballerup • Fynsvej 9 • 5500 Middelfart • CVR-nummer 36940492
WordPress Image Lightbox