Om os

Hvorved adskiller KAR+CO sig fra andre konsulentvirksomheder?
– svaret er: Vores dedikation og tyngden i vores erfaring.

Rådgivning om ”god ledelse” baserer vi på en solid forståelse for samspillet mellem virksomhedens unikke “DNA”, den forretningsmæssige succesformel og ikke mindst ledernes individuelle mindset.

Vi kombinerer mange års erfaring med vores individuelle spidskompetencer, der både i bredden og dybden dækker indenfor stort set alle aspekter af lederrekruttering samt ledelsesudvikling og organisationsudvikling.

Det gør bare også en forskel at have rekrutteret flere end 1.000 ledere.

Det samme gælder for lederudvikling og organisationsudvikling. Når man, som vi, har gennemført hundredevis af workshops og rådgivningsforløb, fanger man hurtigere og bedre de centrale problemstillinger – og man ved præcis hvor i værktøjskassen, man skal finde løsningen.

Vil du høre mere om hvordan vi sammen kan skabe værdi for dig og din virksomhed?

Frank Hallundbæk

Jeg hedder Frank Hallundbæk og er partner og medstifter af KAR+CO. Jeg har i hele mit arbejdsliv arbejdet med udvikling af mennesker, herunder særligt ledere. De første mange år som officer i Danmarks forsvar og efter at have taget min cand.merc. i strategi og ledelse som ledelseskonsulent i flere forskellige konsulentvirksomheder.

Mit fokus er og har altid været at tage udgangspunkt der, hvor den enkelte leder og/eller virksomhed er og gerne vil hen. Jeg ser det som min opgave at udfordre og deltage med min erfaring, min viden og min personlighed, for at lederen kan følge et udviklingsspor, som opleves rigtigt for vedkommende og virksomheden. Samtale er mit vigtigste værktøj.

Læs mere

Christian Bonde

Jeg hedder Christian Bonde og er partner og medstifter af KAR+CO. Jeg har i 20 år med stor glæde arbejdet med rekruttering og search. De fleste af årene hos Mercuri Urval, men også som rekrutteringschef i en entreprenørvirksomhed.

Jeg er oprindelig uddannet i finanssektoren, hvor jeg som erhvervsrådgiver og afdelingsdirektør også arbejdede med erhvervskunder. Min faste tro på, at den vigtigste forudsætning for en virksomheds succes er, at have de rigtige ledere og medarbejdere, er uden tvivl grundlagt i denne periode.

Jeg er rekrutteringsspecialisten, der forstår en virksomheds forretningsgrundlag, strategi, kultur og udfordringer – og som i samarbejde med virksomheden finder den rigtige person med den rette kompetence, personlighed og adfærd.

Læs mere

Peter Veje

Jeg hedder Peter Veje og er partner og medstifter af KAR+CO. Jeg har i den første del af mit arbejdsliv været leder og topleder i en række finansielle virksomheder (bank, forsikring og pension), hvor jeg allerede var ansat, da jeg blev cand.jur. De seneste snart 20 år har jeg været ansat i flere store konsulenthuse, hvor jeg dels har arbejdet som headhunter i forbindelse med bestyrelsesmedlemmer og ledere og dels som ledelseskonsulent med ledelses- og forretningsudvikling.

I forbindelse med mine opgaver som headhunter og ledelseskonsulent har jeg gennem årene haft stor glæde af mine egne erfaringer som bestyrelsesmedlem og leder i relation til forståelse og rådgivning omkring konkrete lederroller, forretningsplaner og strategi samt andre udfordringer på virksomhedsplan.

Læs mere

Kim Overgaard Schlichting

Jeg hedder Kim Overgaard Schlichting og er partner og medstifter i KAR+CO. Jeg har de sidste mere end 25 år arbejdet som konsulent med først rekruttering og udvælgelse og senere næsten 15 år med hovedsageligt konsulentopgaver inden for Executive Search, Executive Coaching og Executive Replacement.

Jeg anvender i dag min brede erfaring som konsulent og sparringspartner for en bred vifte af SMV virksomheder, deres ledere, bestyrelser og ejerkredse. Sideløbende er jeg selv aktivt bestyrelsesmedlem i en række virksomheder.

Med et øget fokus på etablering og udvikling af Advisory Boards og bestyrelser sparrer jeg med den enkelte leder, ledergrupper og bestyrelser om den nødvendige personlige og forretningsmæssige udvikling.

Læs mere

Betina Bay Frandsen

Mit navn er Betina Bay Frandsen og jeg er partner i KAR+CO. Jeg har base på vores kontor i Middelfart, 2 minutters kørsel fra den fynske motorvej. Herfra arbejder jeg primært med virksomheder i Jylland og på Fyn.

Både som leder i erhvervslivet, som virksomhedsejer samt som chefkonsulent i Mercuri Urval i de sidste 12 år, har mit mantra været:  ”Alt hvad der er værd at gøre, er værd at gøre godt!”  Det betyder for mig, at professionalisme og kvalitet er noget jeg ikke giver køb på.

Ud over mange års arbejde med rekruttering og search, har jeg solid erfaring med såvel udvikling af den enkelte leder, som med at facilitere forandrings- og udviklingsprocesser i teams og organisationer. Jeg har en Proceskonsulentuddannelse samt en HD i Strategi, organisation og ledelse.

Læs mere

Casper Mejsen

Jeg hedder Casper Mejsen og er partner i KAR+CO. Jeg arbejder til dagligt ud fra vores kontor i Middelfart, hvorfra jeg rådgiver virksomheder i Jylland og på Fyn.

Jeg har i mit arbejdsliv haft fokus på ledelse, udvikling af ledere og at hjælpe organisationer med at skabe bedre resultater. Jeg har mit afsæt som linjeofficer i Hæren, hvor jeg gennem en årrække har beklædt lederjob i Danmark og under internationale operationer. Herefter har jeg arbejdet som HR Manager og HR-direktør i en stor dansk virksomhed, hvilket har givet mig en bred erfaring med de fleste facetter inden for HR samt med at arbejde på tværs i en stor organisation. Senest har jeg gennem mere end fjorten år arbejdet som konsulent ved Mercuri Urval, hvor mine primære opgaver har været rekruttering og search af ledere og direktører samt udvikling af lederteams.

Læs mere

Stephen Becker

Jeg hedder Stephen Erik Becker og jeg er partner i KAR+CO. Med base på vores kontor i WTC Ballerup arbejder jeg primært med virksomheder og kunder øst for Storebælt og i udlandet.

Jeg har i det meste af min professionelle karriere beskæftiget mig med ledelse, både som leder i store og mindre organisationer i den private sektor, i forsvaret og som underviser, rådgiver og coach af ledere på alle niveauer.

Ledelse er det jeg brænder for og er så absolut en af mine kæpheste – især den gode af slagsen. For med ledelse følger et ansvar overfor andre og det skal man tage alvorligt. God ledelse sikrer en virksomheds succes, dårlig ledelse lukker den. God ledelse er af afgørende betydning for en virksomheds succes og til fastholdelse af medarbejdere. Det kan derfor ikke understreges nok, at ledelse kræver fokus, opmærksomhed og stillingtagen.

Læs mere

Susanne Gamrath Willumsen

Jeg hedder Susanne Gamrath Willumsen og er Associeret Partner i KAR+CO. Siden 2007 har jeg arbejdet med rekruttering, search og assessments. Min grundlæggende erfaring og HR-kompetencer har jeg opbygget gennem 6 ½ år som konsulent hos Mercuri Urval, hvor jeg beskæftigede mig med en bred vifte af HR-ydelser, med særligt fokus på rekruttering.

Med en cand.merc. i strategi og ledelse har jeg mit erhvervsmæssige udgangspunkt fra lederstillinger inden for marketing og salg i både it-, forlags-, service og produktionsvirksomheder.

Jeg har en forretningsmæssigt tilgang og brænder for at arbejde i krydsfeltet mellem HR og forretning. Som rekrutteringsspecialist betragter jeg det, at finde de rigtige mennesker til en given opgave, som afgørende for at nå de forretningsmæssige mål.

Læs mere

Benjamin Spenner

Jeg hedder Benjamin Spenner og er researcher hos KAR+CO. Jeg er sourcingspecialisten, der forstår at source de rigtige kandidater.

Jeg er uddannet samfundsvidenskabelig kandidat, inden for arbejdslivsstudier og psykologi, og benytter min tilegnede viden til at sætte mig ind i og analysere virksomhedens kultur og struktur samt kandidatens kompetencer og adfærd. Analytiske værktøjer kombineret med samtale er mine væsentligste redskaber til at source og udvælge de bedste kandidater til at løse opgaven samt passe til kulturen i virksomheden.

I samtalen er jeg den aktive lytter der hurtigt spotter den enkeltes potentiale. Sammen med virksomheden og konsulenten finder jeg den rigtige kandidat med den rette kompetence, personlighed og adfærd. Min succes beror på min brændende interesse for at tilføre den værdi, der skal til for at fremme den enkeltes potentiale, samt bidrage til mine kunders succes.

Ring til mig på +45 8177 3141 eller send mig en mail på bs@kar.co.com

Interesseret i at høre mere?

© 2017 KAR+CO • Borupvang 3 • 2750 Ballerup • CVR-nummer 36940492