Marketing Communication Specialist

Social media, web, SEO/SEA, PR, events & sponsorships
 
Brænder du for at udvikle og eksekvere marketing og kommunikation, som skaber resultater, og har du lyst til at være med på rejsen og løfte virksomhedens B2C-kommunikation?
 
Du refererer til Marketing Manager og dit primære fokus vil være på digital markedsføring til slutkunder. Du får ansvar for content marketing, og i tæt samarbejde med bureauer udvikler og eksekverer du marketing og kommunikation på de sociale platforme, lige som du arbejder med pressemeddelelser, events og aktivering af sponsorships. Du er hjemme i Google Analytics, og med udgangspunkt i din viden og data, arbejder du målrettet med at udvikle vinkler, som resulterer i konkrete projekter, der skaber målbare resultater.
 
I hverdagen arbejder du tæt sammen med både Marketing Manager, dine kolleger i marketing-teamet og bureauerne, lige som du samarbejder med dine internationale kolleger i dit arbejde med at gøre virksomhedens corporate kommunikation til slutbruger-kommunikation.
 
Du skal forvente ca. 20 årlige rejsedage i ind- og udland.
 
Erfaring med B2C kommunikation og digital marketing
Du har en relevant uddannelse med en god teoretisk værktøjskasse inden for marketing og kommunikation. Vi forventer ikke, at du er ekspert i alle marketing-discipliner, men du har flere års praktisk B2C-erfaring inden for social media marketing, Google Analytics og SEM.
 
Uanset om du har 3-4 års erfaring efter endt studie, eller du har opnået din erfaring i et relevant studiejob eller fra bureau, så er du udadvendt, har et smittende engagement og fokuserer på at se muligheder. Du brænder for B2C-markedsføring og for at skabe ambitiøse resultater sammen med dine kolleger.
 
Du er en dygtig kommunikator og behersker et perfekt dansk i både skrift og tale, og da engelsk er koncernsprog, behersker du engelsk på højt niveau.
 
Du tilbydes en nøgleposition i Continental Dæk Danmarks team, hvor du får et betydeligt ansvar for – og medfølgende indflydelse på – at videreudvikle virksomhedens succes i det danske marked. En succes, der ikke kun skyldes stærke brands og en spændende produktportefølje, men i høj grad også skal tilskrives et stærkt team, der tænker i markedsmuligheder og langvarige partnerskaber med kunderne.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Susanne Gamrath Willumsen, KAR+CO, på telefon 2214 6300.